El mes d'abril 2015, la Francina for convidada a tocar amb l'Orquesta 24/04 a Yerevan, Armenia, per recordar a las víctimes del genocidi armeni, col.laborant amb els  directors Michail Jurowski, Gianluca Marciano i Sergey Smbatyan, així com amb els  como solistes Sergey Khachatryan i Narek Hakhnazaryan.

M Ú S I C A   D E   C A M B R A 

O R Q U E S T R A

Sobre l'enrregistrament:
Tales of Halloween Opening Titles es basa en un tema de Lalo Schifrin, el qual fou arranjat per Blair Mowat. Aquest track està inspirat en els "clichés" de la música del cinema de terror, al mateix temps que encaixa amb un particular sentit de l´humor i la violència característiques d´aquesta pel.lícula.   Tales of Halloween clausurà el  Frighfest Film Festival a Leicester Square, Londres, a l´any 2015, abans de la seva estrena mundial a Halloween.

Sobre el compositor
:

Blair Mowat és un compositor nominat als premis BAFTA per les seves composiciones per a cinema, televisó i teatretro.

www.blairmowat.co.uk

 S O L O

DVORÁK'S PEÇA ROMÀNTICA NÚMERO 1 A PARIS

Francina Moll Salord, violin

Justine Verdier, piano 

Enrregistrament en directe a un concert privat a Paris dia 11.01.2020.     Els concerts d' Alexandre Desplat a  l' Auditori de Barcelona

Quina experiència més enriquidora va ser tocar la música d'Alexandre Desplat amb         l' Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya. Els assajos i concerts sota la seva direcció van ser una injecció d' inspiració! Aquí hi ha un article/resenya del concert que vàrem fer:


http://soundtrackfest.com/en/articles/alexandre-desplats-concerts-in-barcelona-review/Escribe aquí tu párrafo

S O L O 

H de Juan Ochoa

​​F R A N C I N A   M O L L   S A L O R D

Sobre l'enregistrament:

Convoy fou inspirat per les filmacions de dones a una fàbrica de municions durant la Primera Guerra Mundial. Està escrit per a cordes i percussió, amb una part per a violí sol tocat per la Francina Moll Salord.


Sobre la compositora:

​Arhynn Descy és una compositora de música per a pel.lícules i televisó. Per escoltar el seu més recent portfolio orquestral clica a:

www.arhynndescy.com

C O L ·L B O R A C I O N S

A M B   C O M P O S I T O R S

E n r r e g i s t r a m e n t s

Sobre l'enregistrament:
Principal motiu musical de la coreografia "H" de Adrian del Arroyo, composar per Juan J. Ochoa.

Violí: Francina Moll Salord
Piano: Juan J. Ochoa
"Extended" piano: Margalida Moll Salord and Juan J. Ochoa    Clar de Lluna de Andrew T. Mackay en la pel·licula   La Lune Folle a Abbey Road Studios

Tales of Halloween Opening Titles de Blair Mowat

CONVOY d'Arhynn Descy

C O L · L A B O R A C I O N S   A M B   C O M P O S I T O R S

O R Q U E S T R A

Sobre l'enregistrament:
Aquest és un petit fragment del procés                             d´enregistrament de la música per a la película La Lune Folle de la directora Meneka Das
Violí: : Francina Moll Salord
Viola: Emma Purslow
Cello: Ashok Klouda
Piano: Jonathan Morris
Director: Andrew T. Mackay

M Ú S I C A   D E  C A M B R A