Al Regne Unit, és membre de la Southabank Orchestra a Londres. A més, és col·laboradora habitual de la Orpheus Orchestra, Beethoven Chamber Orchestra, Geminiani Camerata, Talent Unlimited Orchestra, i la Canterbury Philarmonia. A més, participà a un concert orquestral acompanyant al  prestigiós xelista Julian Lloyd Webber a St. Martin in the Fields. També ha ofert concerts amb la Orquestra EMI Music Foundation a la Somerset House de Londres. Ha estat seleccionada per tocar al festival Chipping Campden en vàries ocasions. A més a més, toca regularment al musical Phantom of the Opera, al West End de Londres.

Fora del Regne Unit, Francina toca regularment a sales de concerts com l´Auditori de Barcelona amb l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. També és col·laboradora de l´Orquestra Simfònica de Tenerife, l´Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l´Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Conjuntament amb l´arpista murcià Jose Antonio Domené, Francina oferí a Menorca una sèrie de recitals d´arpa i violí, els quals reberen una càlida acollida per part del públic menorquí. El mes d´abril del 2015, Francina fou convidada a tocar amb la Orquestra 24/04 a Yerevan, Armenia, per recordar a les víctimes del genocide armeni, col.laborant amb els directors Michail Jurowski, Gianluca Marciano i Sergey Smbatyan, així com els solistes Sergey Khachatryan i Narek Hakhnazaryan.

Així mateix, té un paper molt actiu en la difusió de la música contemporània i treballa regularment amb compositors, estrenant i enrregistrant les seves obres. Estrenà una peça, que li fou dedicada, per a violí sol- Sketch- del compositor austríac Thomas Wally, a la  Soundings Academy a Londres. També gaudeix enrregistrant música per a pel.lícules hi ha tocat a Abbey Road Studios per a la pel.lícula La Lune Folle.


Francina toca amb un violí Frederic Chaudiére, gràcies al generós suport de les fundacions Abbado European Young Musicians Trust, EMI, Instrument Scheme del Royal College of Music i la Loan Fund for Musical Instruments.

B i o g r a f i a

Francina Moll Salord és una violinista graduada al Royal College of Music de Londres, on obtingué un Màster d´Interpretació amb els professors Radu Blidar i Natasha Boyarsky. Prèviament als seus estudis al Royal College of Music, Francina completà el Grau Mig a la Purcell School of Music, on fou becada per l´escola per estudiar amb el professor Evgueny Grach. Començà a aprendre violí a l´edat de sis anys a la seva natal Ciutadella de Menorca. Als tretze i catorze anys, estudià al centre d´estudis integrats Oriol Martorell a Barcelona amb la professora Marina Mazón.

Durant el transcurs de la seva educació a Londres, Francina fou generosament reconeguda per la fundació Talent Unlimited.  Francina va rebre  les beques

Kathleen Trust,  Albert Cooper Trust, AIE i FIDAH. També fou al 2015 guardonada amb la beca d´estudis de Postgrau Anne Loveland Gift-  sent la segona violinista guardonada amb aquest premi des de l´any 2004- el qual està obert a totes les especialitats instrumentals i a cant a tot el Regne Unit. Sir. Simon Rattle és el fundador del premi Kenneth Loveland Gift.  

 Oferí el seu primer recital a l’edat de tretze anys al centre Sa Nostra a Ciutadella de Menorca. Des de llavors, ha ofert concerts a sales com el Wigmore Hall, Cadogan Hall, Queen Elizabeth Hall, V & A Museum i Charlton House, entre d´altres.

 Ha col·laborat amb diversos grups de cambra. A Oriol Martorell fou seleccionada per tocar a Graz (Àustria), en un projecte organitzat per la Unió Europea, el qual reuní diversos músics de tota Europa que representaren els seu països d´origen amb la seva música. Al Wigmore Hall,  Francina interpretà una peça del compositor James McMillan, qui fou present durant l´actuació. També actuà amb el Dukas Trio a St. James's Church, formant part de la programació Trio Society Concert Series de Londres. Tocà a l´estrena d´una obra orquestral del compositor Peter Maxwell Davies a  St. John's Smith Square. 

​​F R A N C I N A   M O L L   S A L O R D